Solutii pentru situatii financiare neplanificate

Situatiile neprevazute care presupun cheltuieli mai mari din bugetul personal decat cele planificate, pot sa apara in orice moment. Cum majoritatea oamenilor nu au un fond de rezerva pentru astfel de situatii, atunci cand li se defecteaza masina, centrala termica sau vreun alt obiect costisitor, ajung sa apeleze la imprumuturi.

Cum nu toti au prieteni apropiati care sa ii poata ajuta in astfel de momente, si nici nu e indicat ca banii sa fie implicati in prietenii deoarece, se stie, de multe ori, ei sunt cauza multor situatii neplacute intre oameni care se stiu de o viata.

De aceea, cand apar astfel de situatii financiare delicate, cel mai sanatos e sa apelezi la credite. Daca suma nu e una foarte mare si nu ai timp sa astepti pana la o luna de zile pentru credite bancare, poti apela la o solutie mai simpla si mai rapida.

Pe piata exista in prezent credite rapide, cunoscute si sub numele de credite nonbancare, acestea fiind o alternativa la clasicele credite bancare.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale lor, e ca banii necesari se pot obtine in maxim 48 de ore, uneori acestia fiind virati in mai putin de 24 de ore. In plus, nici nu se solicita garantii, la fel ca la banca.

E important sa se ia in calcul faptul ca aceste credite nonbancare nu sunt indicate ca solutie pentru imprumuturi pe termen lung, ci doar ca o solutie de urgenta, banii respectivi fiind indicat sa se restituie in maxim o luna de zile de la accesarea creditului.

Totusi, varianta ideala ramane cea de a va crea propriul fond de urgenta la care sa apelati de fiecare data cand apar cheluieli de acest gen. Varianta de mai sus e cea mai buna doar pentru cei care nu si-au format disciplina de a pune lunar 10% din venituri pentru situatii de acest fel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More