Scapa de credite facand ceea ce iti place

A face ceea ce iti face placere conteaza enorm de mult in realizarea succesului in viata. Vedem la tot pasul oameni care fac compromisuri si muncesc o viata intreaga intr-un loc de munca unde nu au nici o satisfactie. Randamentul lor este la cote minime si, evident, veniturile sunt pe masura.

Din randul acestui gen de oameni sunt majoritatea celor care au imprumuturi de la banca sau credite rapide. Deoarece nu fac ceea ce le place, nu reusesc nici sa aiba veniturile pe care si le doresc.

O persoana care si-a gasit vocatia si nici nu simte ca munceste, va avea castiguri mult mai mari in comparatie cu o alta care face ce nu ii place. Aceasta regula e valabila indiferent de domeniul de activitate.

De aceea, cei care vor sa nu depinda toata viata de credite si de banca, e bine sa faca ceea ce le place. Daca ajung astfel spre antreprenoriat, e posibil sa ajunga si la imprumuturi pentru a-si indeplini visul. Dar car timp fac ceea ce le place, vor depasi mai usor perioada de credite.

Sansele ca acestia sa ajunga la credite cu buletinul sau credite nonbancare sunt insa mici. Ei isi formeaza mai usor o disciplina financiara deoarece au un obiectiv clar definit.

Dezvoltarea profesionala si a afacerii este prioritara pentru ei. Asa ca, nici nu au timp prea mult sa cheltuie banii pe lucruri inutile.

Daca vor accesa credite rapide, o vor face doar atunci cand descopera o oportunitate care le poate aduce venituri mai mari, dar nu au pe loc banii necesari. Vor accesa respectivele credite doar daca au convingerea ca le poate aduce venituri mai mari decat costul respectivelor imprumuturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More