Pensionari multi si saraci, credite nonbancare mai multe

Ultimele date statistice arata ca in Romania exista in prezent 5,2 milioane de pensionari. Acestia au un venit mediu lunar de 1250 lei. Dintre acestia, marea majoritate au venituri sub media mai sus mentionata. Deloc intamplator, unii dintre ei ajung sa acceseze credite nonbancare prin care incearca sa surpavietuiasca de la o luna la alta.

Pensionarii apeleaza la credite rapide deoarece nicio banca nu le acorda imprumuturi, ei nefiind eligibili din perspectiva institutiilor bancare. In acest conditii, cei carora nu le ajung banii pentru diverse nevoi urgente, apeleaza la credite cu buletinul.

Acest tip de credite se acorda foarte usor, in maxim 48 de ore si nu se solicita adeverinta de salariu sau alte proceduri stufoase specifice bancilor. De aceea, pensionarilor le este mai usor sa acceseze credite nonbancare.

Cei care doresc sa obtina rapid sume mici de bani trebuie sa stie ca beneficiile pe care le ofera aceste credite cu buletinul vin la pachet cu dobanzi si comisioane mai mari de cat cele pe care le solicita o banca. Dar cand nicio banca nu iti acorda banii de care ai nevoie, iar tu ai nevoie urgenta de o suma mica de bani, aceste credite nonbancare sunt o salvare pentru multe persoane.

Nu stim cum vor evolua pe viitor veniturile pensionarilor, dar stim ca bugetul asigurarilor sociale este in cadere si nu se iau masuri serioase pentru a remedia situatia. In aceste conditii, numarul celor care vor avea nevoie de credite rapide va creste si institutiile nonbancare care ofera acest gen de imprumuturi vor avea mai multi clienti.

Important e ca cei care apeleaza la credite rapide sa cunoasca toate drepturile si obligatiile pe care le au atunci cand isi dau acordul pentru acest tip de imprumuturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More