Obiceiuri sanatoase care te scapa de credite

Stim cu totii ca exista obiceiuri care ne duc la faliment personal si obiceiuri care ne fac independenti financiar. Cei mai multi aleg primul tip de obiceiuri pentru ca aduc satisfactii mai rapide. Astfel, ajung sa fie dependenti de credite de orice tip. Fie ca e vorba de imprumuturi de la banca sau credite cu buletinul, ei apeleaza la ele pentru a obtine bunuri pe care nu si permit in acel moment.

Evident ca nota de plata va fi mai mare la final pentru luxul de a achizitiona ceea ce nu-ti permiti. Dar putini gandesc ca se poate si altfel, insa e nevoie de putina rabdare si de dezvoltarea unor abilitati care sa aduca plus valoare.

Pe langa cei din prima categorie, mai exista cei care inteleg ca exista si obiceiuri sanatoase prin care isi pot creste veniturile si prin care sa nu mai aiba nevoie de credite nonbancare sau imprumuturi de la banca. Acestia stiu ca pentru a avea mai multi bani trebuie sa scape de lene si sa munceasca mai mult.

In plus, prin educare continua pot sa ajunga sa fie printre cei mai buni din domeniu, ceea ce le poate aduce venituri mai mari pentru aceeasi munca. Tot prin educatie pot sa invete sa faca lucruri noi care sunt platite mai bine.

Un alt comportament foarte util in acest proces de evolutie financiara este obiceiul de a economisi cat mai multi bani din veniturile realizate. Astfel, atunci cand apare o situatie care necesita bani in plus, se poate apela la rezervele respective in loc sa se acceseze imprumuturi de la banca sau credite rapide.

Acestea sunt doar cateva obiceiuri care pot face diferenta pe termen lung intre o persoana dependenta de credite si una independenta financiar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More