Mos Nicolae aduce credite

Nu stim ce v-a adus Mos Nicolae anul trecut, dar unora dintre voi, anul acesta le va aduce din nou credite. Asta daca vi le-ati achitat deja pe cele de anul trecut. Indiferent daca e vorba de ultimul model de telefon, o rochie noua sau diverse electrocasnice, romanii iubesc sa faca imrpumuturi.

Aceste credite cu buletinul au rolul de a-i face fericiti, dar din pacate fericirea intarzie sa vina si fac pe urma alte imprumuturi. Satisfactia de moment cauzata de achizita bunurilor de sf. Nicolae pentru a le oferi cadouri dispare dupa cateva zile.

Copilul care a primit o jucarie scumpa, o va strica probabil pana la Craciun. Aceasta va crea o stare de neplacere atat lui cat si parintior care au luat poate credite nonbancare pentru a indeplini acel vis al copilului.

Uitam ca fericirea nu se cumpara. Ea vine din emotiile si trairile noastre, si e gratis! Trebuie doar sa stim sa o vedem. In fond, spiritul sarbatorilor a fost inlocuit de catre comercianti cu spiritul cumparaturilor.

Comerciantii creaza constant motive in mintea consumatorilor pentru ca acestia sa-si cheltuie banii pe bunurile vandute de ei. Asa isi cresc afacerile, si tot asa multi ajung la credite rapide pentru a-si achizitiona bunurile fara de care altii ne fac sa credem ca nu am putea trai.

Viata din ziua de azi a devenit artificial mult mai costisitoare. Ea poate fi traita mult mai simplu si fara credite. Dar cati dintre noi pot rezista tentatiei de a cumpara de sf. Nicolae cadouri scumpe si cati sunt dispusi sa renunte la unele achizitii daca ele nu pot realizate fara credite?

Cifrele de afaceri ale comerciantilor si ale institutiilor financiare care acorda credite vor da un raspuns in scurt timp la aceasta intrebare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More