Fericirea de a avea…credite

Banca este acel loc unde omul vine prima data cu zambetul pe buze si la care se intoarce pe urma lunar cu cea mai trista privire posibila pentru a returna banii obtinuti ca imprumuturi, la pachet cu comisioane si dobanzi. La fel sta treaba si cu banii proveniti din credite rapide.

Cu toate astea, exista si situatii fericite, cand o persoana se intoarce cu zambetul pe buze pentru a returna acele credite accesate. E vorba de persoanele care iau imprumuturi pentru propria educatie sau pentru achizitia unor lucruri care le fac viata mai bogata.

Cu toate ca acest segment este foarte slab reprezentat in Romania, exista si persoane care fac imprumuturi chiar si sub forma de credite rapide care, atunci cand trag linie la tot, ies pe plus. Atunci cand cumperi un curs care te invata sa devii un om mai prosper sau cand achizitionezi un bun la un pret foarte mic, care te ajuta sa dezvolti o mica afacere, atunci chiar vorbim de credite avantajoase.

Cum poti afla daca e rentabil sau nu sa accesezi anumite imprumuturi? Calculezi cat te costa acel credit si care e profitul pe care poti sa-l ai din achizitia realizata cu banii obtinuti cu acele credite.

Daca iesi pe plus, atunci chiar merita acele imprumuturi, chiar si cand vorbim de credite cu buletinul. Astfel de situatii pot crea un lucru absurd pentru cei mai multi dintre oameni: fericirea de a avea…credite!

Cand majoritatea percepe ideea de a avea imprumuturi ca o povara, cei care acceseaza credite care le imbunatatesc viata se simt fericiti ca au avut sansa sa acceseze respectivele credite.

Stim cu totii ca, in realitatea cotidiana, astfel de situatii sunt foarte putine, iar pentru a le identifica, e nevoie de educatie. Insa si educatia se poate construi, mai ales ca accesul la informatie e azi foarte facil si, in anumite limite, gratuit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More