Dezechilibrele din viata si imprumuturile din banca

Multi dintre cei care castiga bani putini in viata lor, se intampla sa aiba o viata personala dezastruoasa, cu multe dezechilibre. Nivelul financiar prost este doar o rezultanta a vietii lor pe celelalte planuri. Din randul acestui tip de persoane se numara multi dintre cei care au imprumuturi la banca sau credite rapide.

Atunci cand o persoana are o relatie de cuplu care nu functioneaza corespunzator, cand apar des certuri si conflicte, randamentul la locul de munca scade. Iar asta duce la bani mai putini si nevoia de credite.

Cei care au o mentalitate negativista si vad la tot pasul dezastre si esecuri, au de cele mai multe ori imprumuturi la banca sau credite rapide pe care le suporta cu greu. Acestea vin ca o consecinta a modului lor de a vedea viata.

Dar daca te pui pe primul loc in viata si te platesti mai intai pe tine, ai cele mai multe sanse sa nu ajungi la banca sau la credite cu buletinul pentru a avea o viata frumoasa. Esential e sa ai grija de tine si sa-ti placa sa traiesti pozitiv in aceasta lume.

Poate parea greu de inteles cum o atitudine pozitiva ne poate aduce mai multi bani in buzunar si ne poate tine departe de credite. Insa cei care nu au imprumuturi la banca sau alte tipuri de credite sunt mult mai relaxati.

Cand nu exista presiune si stres, oamenii isi stabilesc obiective care sunt mai usor realizabile. Contribuie mult si faptul ca nu se tem de faptul ca ar putea pierde totul, ca cei care au credite la banca.

De aceea, daca ai o atitudine negativa in ceea ce priveste viata, incepe cu a scapa de imprumuturi. E posibil ca multe din celelalte probleme din viata personala sa dispara impreuna cu respectivele credite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More