Decembrie, luna cadourilor si a creditelor cu buletinul

Luna decembrie e cea mai asteptata de catre toti comerciantii pentru ca e cunoscuta drept perioada din an cand ei fac cele mai mari profituri. E perioada cand se fac multe cadouri de sf. Nicolae si de Craciun pentru cei dragi.

Nu putini sunt cei care isi fac propriile cadouri deoarece in perioada aceasta apar multe reduceri. De aceea, tot in decembrie se acorda cele mai multe credite cu buletinul. Ofertele sunt tentante si nu toti au banii necesari, dar vor sa nu piarda oferta. Asa ca apeleaza la imprumuturi.

La banca se asteapta mult timp pentru acordarea de credite, asa ca o varianta mai facila o reprezinta celebrele credite rapide.

Acestea se acorda in cateva ore, uneori putand sa se ajunga la maxim 48 de ore de la aplicarea pentru credite pana la primirea banilor. De aceea, deloc intamplator, exista un segement al populatiei care prefera sa acceseze credite nonbancare in luna decembrie. Daca ar astepta pana banca ii acorda imprumutul, bunul dorit ar putea fi deja epuizat.

Mai sunt si acele persoane care primesc bani din strainatate de la membrii familiei plecati la munca. Ei stiu ca pot restitui rapid acele credite cu buletinul, care au costuri destul de mari. Asa ca le acceseaza pentru a profita rapid de oferta, dupa care restituie in cel mai scurt timp banii imprumutati.

Dincolo de bucuria celor care achizitioneaza bunuri la pret cu discount se afla satisfactia comerciantilor care isi maresc substantial profiturile in aceasta perioada.

Oamenii achizitioneaza in aceasta perioada cu mai mare usurinta lucruri pe care alta data nu si-ar fi dat banii. Se spune ca bucuria celor care daruiesc e de nepretuit cand cadourile oferite sunt apreciate de catre cei care le primesc.

Important insa e sa nu fie facute cu credite care devin pe urma o povara pentru cel care s-a imprumutat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More