Cum te scapa o pasiune de credite

Probabil 95% dintre cei care citesc acum acest articol au cautat la un moment dat o solutie pentru a face bani pe internet. Au auzit ca unii castiga sume frumoase prin acest mod si s-au gandit ca ar fi o cale prin care si ei sa nu se mai gandeasca la imprumuturi de la banca sau la credite cu buletinul de fiecare data cand vor sa isi cumpere bunurile pe care si le doresc.

Din pacate, majoritatea articolelor disponibile pe internet nu te fac decat sa pierzi timpul si te opresc din a face ceea ce te poate ajuta cu adevarat sa ajungi la o viata fara credite.

A incepe o afacere care are la baza o pasiune personala, poate fi un drum care pe multi ii poate duce pe drumul libertatii financiare. Asta daca scopul lor este sa aiba o sursa constanta de venituri active si, de ce nu, pasive.

Cu toate ca uneori e nevoie sa apelezi la credite pentru a pune in aplicare acel obiectiv, e important sa apelezi la imprumuturi sau credit nonbancare doar atunci cand ai certitudinea ca respectivele comisioane si dobanzi de la banca nu vor fi mai mari decat veniturile pe care le aduc acele credite.

Achizitia unei aparaturi care te poate ajuta sa castigi banii doriti poate justifica uneori accesarea de imprumuturi. Insa, inainte de asta, verifica daca nu o poti cumpara second-hand si, din veniturile produse, sa cumperi una mai performanta atunci cand ai generat deja venituri suficiente incat sa nu fie nevoie de credite pentru achizitie.

Atunci cand incepi drumul antreprenoriatului care are la baza o pasiune si cunostinte solide pe domeniul respectiv, sansele de reusita sunt mult mai mari decat a celor care se aventureaza doar pentru bani.

De aceea, daca te gandesti sa incepi o afacere care sa te tina departe de imprumuturi si credite, urmeaza-ti pasiunea si cauta sa vezi cum o poti monetiza mai bine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More