Cum pot sa-ti creeze cresterea veniturilor, credite mai mari

Daca faci parte din categoria celor care depind de la o luna la alta de credite rapide, nu inseamna ca aceasta situatie trebuie sa ramana la fel tot restul vietii tale. Insa ca acest lucru sa se schimbe, cel care isi doreste alt nivel de viata trebuie sa faca anumite schimbari in ceea ce face zi de zi.

O persoana care dupa orele de serviciu va sta ore bune in fata unui televizor, are putine sanse sa isi schimbe conditia pe care o are in prezent si va apela mai departe la imprumuturi la banca sau din credite cu buletinul. Orice schimbare in viata noastra incepe cu o schimbare in obiceiurile noastre.

Daca vrei sa ai venituri mai mari, incepe prin a fi un lider in domeniul tau e activitate sau invata sa faci lucruri noi, mai bine platite. Astfel cresc substantial sansele ca viata ta sa nu mai depinda de credite.

O persoana care invata lucruri noi, in general isi schimba si modul de gandire in legatura cu banii. Astfel, atunci cand ii cresc veniturile, in loc sa cheltuie mai multi bani, traieste din aceeasi suma ca pana atunci, si isi face un fond de urgenta sau de rezerva la care sa poata apela oricand trece printr-o situatie dificila in viata.

Aplicand metoda aceasta, nu va fi nevoita sa mai apeleze la credite de la banca sau credite nonbancare atunci cand invervin cheltuieli neprevazute dar necesare. Daca insa se va folosi de veniturile mai mari pentru a cheltui mai mult, atunci situatia sa intr-o perioada de criza va ramane aceeasi cu a unei persoane cu venituri mai mici.

In plus, exista riscul ca cei cu venituri mai mari sa acceseze imprumuturi mai consistente, fapt ce va duce la dificultati mai mari de rambursare. Asa ca, esential e sa inveti cat mai multe lucruri despre educatia financiara, nu doar sa inveti cum sa ai venituri mai mari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More