Cand si de ce au aparut creditele rapide

In afara de cei care reusesc sa invete cum sa-si administreze banii si sa-si faca un fond de urgenta format care sa aiba minim 10% din veniturile lor, toti ceilalti pot sa ajunga la un moment dat sa aiba nevoie sa apeleze la credite rapide pentru a-si rezolva situatia financiara neprevazuta cu care se confrunta.

Daca faceti parte din randul majoritatii populatiei care nu au un fond de rezerva, din acest articol o sa invatati cum sa alegeti cele mai avantajoase credite nonbancare si care sunt detaliile de care trebuie sa tineti cont inainte de a semna actele pentru imprumuturi.

Inaintea crizei din 2008, romanii nu au auzit inca de credite rapide, fiind mai familiarizati cu acele credite cu buletinul, o forma rapida si facila de a obtine rapid o suma de bani pentru achizitia unor bunuri, care au disparut de pe piata cu sprijinul BNR.

Cum populatia a continuat sa aiba nevoie de credite rapide si fara garantii, au aparut acest tip de imprumuturi care ofera termeni si conditii mai flexibile decat bancile si, in unele privinte, mai avantajoase.

Aceste credite rapide se acorda in maxim 48 de ore, fara a fi nevoie de nici un tip de garantii, in timp ce la o banca se poate astepta chiar si 30 de zile pentru a obtine un imprumut la care se solicita garantii. Evident ca astfel de avantaje nu sunt gratuite, ele venind la pachet cu dobanzi mai mari decat cele bancare, ele fiind intre 0.6% si 2% pe zi, in functie de firma care le acorda, ele trebuind sa se ramburseze in aproximativ 30 de zile.

Recomandarea este de a rambursa credite nonbancare in termenii stabiliti pentru a evita dobanzile penalizatoare care sunt mult mai mari. De aceea se recomanda ca astfel de credite rapide sa se acceseze doar de catre persoanele care stiu ca pot sa ramburseze respectivele imprumuturi.

Atunci cand o persoana este intr-o dificultate financiara care necesita o suma nu foarte mare, dar de care are nevoie urgent si stie ca o poate rambursa in termenul contractual pe care-l semneaza, astfel de credite rapide pot fi o buna solutie pentru o persoana de a-si rezolva problemele aparute in viata sa. Astfel de credite nonbancare pot fi accesate inclusiv de acele persoane pe care o banca le-ar refuza vreun imprumut, fie ca e vorba de faptul ca nu au surse oficiale de venit sau ca sunt in baza de rau-platnici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More